Mozgás egészségpénztári számlára

Az egészségpénztári tagok nagy része még mindig a gyógyszerek megvásárlására használja fel pénztári keretének nagy részét, pedig a tavasz közeledtével érdemes a szabadidős sportszolgáltatásokat is igénybe venni – hívta fel a figyelmet az OTP Egészségpénztár az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében.

A társaság kiemelte: a következő hetekben számos, amatőr szinten sportolónak is szóló kerékpár- és futóverseny, valamint túra indul, amelyeken a nevezési díjak nem kis terhet jelentenek a résztvevők számára. Sokan azonban nem tudják, hogy egészségpénztári számlájuk terhére elszámolhatják a nevezési díj költségét mind a hazai, mind a külföldi versenyekre – mutatott rá az egészségpénztár közleményében.

Ahhoz, hogy az egészségpénztár megtérítse a nevezési díjat, arról a résztvevőnek számlát kell kérnie (az egészségpénztár nevére, címére és a tag nevére, okiratszámára), amelyet – akár személyesen, akár postai úton – el kell juttatnia az egészségpénztárnak, ami ez alapján téríti meg az összeget.

(MTI)

ui: és az OEP mikor fog prevencióra fizetni?

Címkék: megelőzés, mozgás